he Harbour is centraal gelegen in het hart van Zeewolde, direct aan het water en staat bekend om haar uitstekende catering en gastvriendelijkheid. Dé locatie voor uw congres, presentatie, bedrijfsfeest, business event, meetings, productintroductie, personeelsfeest, dealerdag, vergadering, receptie, diner, show, theater, relatiemarketing, klantendag, evenement of beurs.

The Harbour beschikt over 5 ruimtes. Allen zijn stijlvol ingericht en aan te passen aan het doel van uw event. Dit maakt The Harbour geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten met een eigen sfeer. The Opera House is een multifunctionele ruimte voor zowel feestelijke als zakelijke bijeenkomsten. De maximale capaciteit is afhankelijk van het programma en de wensen.

Naast de voortreffelijke keuken, de technische faciliteiten, en de hoogstaande creatieve concepten staat The Harbour ook bekend om haar gastvrijheid.  Hier verstaan wij de kunst om u en uw gasten een gevoel van thuis te geven. Zeewolde heeft een water- en bosrijke omgeving welke vele mogelijkheden biedt ter ontspanning. Vanuit diverse ruimtes in The Harbour heeft u uitzicht over de randmeren en op het royale terras aan de haven is het natuurlijk heerlijk toeven.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Raadhuisplein 19-20 3891 ER Zeewolde

GPS:

52.3323146, 5.544170799999961

Telefoon:
E-mail: