Vergaderlocatie The Oyster Club

In het Olympisch Stadion vindt u The Oyster Club, een stijlvol restaurant van internationale allure met cocktailbar en lounge.Gelegen op een historische en goed bereikbare locatie is The Oyster Club de perfecte uitgaansgelegenheid voor uw lunches, diners en drinks. De moderne look zorgt, zowel privé als zakelijk, voor een kosmopolitische beleving en bij mooi weer is het heerlijk culinair genieten op het riante terras.

De kaart biedt naast een uitgebreide selectie van o.a. hoogwaardige en dagverse vis- en vleesgerechten de signature dish: Oesters. De heerlijkste oesters worden zichtbaar à la minute geopend in de open Oesterbar in het restaurant. Er is een keuze uit 12 soorten oesters en diverse bereidingen en toppings.

De Sushi Chefs bereiden live de meest exclusieve sushi gerechten.
Sushi die u nog nergens heeft kunnen proeven..
Verschillende soorten Sushi waarvan wij zeker weten dat u deze nog nooit geproefd heeft

The Oyster Club is voorzien van wifi en zeer geschikt als netwerklocatie. Een extra zaal op de tweede etage biedt ruimte aan 80 personen in theateropstelling en 25 in vergaderopstelling wat het restaurant uitermate geschikt maakt voor bijeenkomsten met een zakelijk karakter zoals presentaties, seminars, productlanceringen of vergaderingen

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-