Castellum ligt midden in het nieuwe stadshart van Alphen aan den Rijn, het groene hart van Nederland. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage. Het centraal station ligt op 5 minuten loopafstand. Castellum heeft alles in huis voor het organiseren van congressen, seminars, productpresentaties, vergaderingen en bedrijfsevenementen. Onze locatie biedt unieke faciliteiten aan groepen van 10 tot 1500 personen.

De zalen van Castellum kenmerken zich door de grote variëteit in capaciteit en uitstraling. Iedere zaal heeft haar eigen ambiance en kan afgestemd worden op de grootte van uw gezelschap. Wij hebben ruime ervaring met op maat gerichte evenementen waarvan de organisatie logistiek complex, culinair 1e klasse of eenvoudig, maar te allen tijde kwalitatief hoogstaand is.

Creativiteit, originaliteit en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. Bemiddelen in entertainment, het inrichten van podia, decorbouw, verzorging van ondersteunende multimedia, een maat gesneden lichtplan, loepzuiver geluid, smaakvolle en kleurrijke buffetten of een compleet verzorgd theaterarrangement? Castellum maakt het graag samen met én voor u.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Rijnplein 1-3 2405 DB Alphen aan den Rijn

GPS:

52.12940099999999, 4.6615587000000005

Telefoon: