Theater & Congrescentrum de Molenberg staat op een toplocatie in Delfzijl. Midden in het centrum, op loopafstand van het station en op 500 meter van de haven en het strand. In deze mooie culturele omgeving wordt uw zakelijk bijeenkomst zeker een succes want in de Molenberg klinkt altijd applaus!

De zalen

De Molenberg beschikt over 5 verschillende zalen, met aanliggende ruime foyers. De foyers beschikken over meerdere bars en er is voldoende zitmogelijkheid. De zalen variëren in grootte van 15 tot 555 personen en zijn uitgerust met bekabeld internet en WIFI. Twee vergaderzalen beschikken ook over airconditioning.

Alle zalen beschikken standaard over projectiemogelijkheden en audio. In de grote theaterzaal kunt u ook gebruik maken van professionele bioscoopprojectie. Ervaren technische ondersteuning staat altijd voor u klaar.

Horeca

Het horecateam van de Molenberg staat u graag bij om van uw bijeenkomst een succes te maken. Van een lekker ontbijt, een heerlijke lunch of een prima walking-dinner, de mogelijkheden zijn groot en van een uitstekende kwaliteit.

Overige mogelijkheden

Na een inspannende bijeenkomst zoekt u wellicht enige ontspanning. Misschien in de vorm van muziek, een cabaretier of een verrassende spreker? De Molenberg kan hier een rol in spelen. Als professionele theaterorganisatie kennen wij de markt en kunnen u adviseren en ondersteunen.

Wilt u buiten de deur nog een activiteit plannen? Een vaartocht over de Eems, een fietstocht over het mooie Groninger land? Ook dit kunnen wij voor u organiseren.

Bereikbaarheid

Voor de deur zijn er op het Molenbergplein tachtig gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Op 75 meter afstand bevindt zich het Commandementsplein waar nog eens vijftig gratis parkeerplaatsen zijn.

Vanaf het station Delfzijl loopt u in 5 minuten door het centrum naar de Molenberg. Vanuit de stad Groningen is de reistijd ca. 30 minuten.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-