Centraal gelegen in Maassluis bevindt zich het lichte en ruim opgezette theater Koningshof. Het moderne multifunctionele centrum, dat is geopend op 1 januari 2005 en ontworpen door architect Hans Goverde van Bureau Kraaijvanger Urbis staat als een sieraad in Maassluis. De gevarieerde programmering, goede cateringservice en vele aanvullende faciliteiten maken dit theater tot een plezierige locatie voor een complete avond uit.

Elk jaar zorgen we voor een geanimeerd programma van grote en kleine artiesten, die u een ontspannen avond vertier bezorgen. Daarnaast draaien we een keer in de maand een recente bioscoopfilm. Klassieke muziek en literaire middagen staan ook op het programma. Een bij te boeken theaterdiner maakt uw avond compleet.

Naast onze entertainment factor kunnen we ook welke bijeenkomst dan ook voor u verzorgen, zakelijk of privé, van feesten en partijen tot vergaderingen, trainingen en presentaties. Koningshof telt 11 multifunctionele zalen, geschikt van 5 tot 500 personen.Voor elke bijeenkomst is er wel een geschikte zaal. De opstelling die wij plaatsen is afgestemd op uw wensen. In elke zaal zijn er volop mogelijkheden voor het gebruik van audiovisuele middelen

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Uiverlaan 20 3145 XN Maassluis

GPS:

51.9288202, 4.237346200000047

Telefoon: