Theothorne is gelegen in de plaats Dieren tussen de Veluwe en IJsselvalei in de Provincie Gelderland, centraal tussen de steden Arnhem, Doetinchem, Zutphen en Apeldoorn. Theothorne is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Rondom Theothorne is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Theothorne beschikt over drie zalen, een tussencafé, een eigentijds ingericht Grand café en een Schouwburg. Doordat Theothorne beschikt over verschillende zalen is het een uitstekende feestlocatie en vergaderlocatie.

De zalen van onze locatie zijn uitermate geschikt voor het geven van uw bruiloft, partij, verjaardag, jubileum, vergadering, seminars een eendaagse congressen. Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. De schouwburg is af te huren door zowel de zakelijke als particuliere gast. In de schouwburg worden regelmatig films, voorstellingen en musicals vertoond, voor zowel jong als oud. Tevens kan onze schouwburg gebruikt worden voor o.a. productpresentaties en lezingen.

Onze feestlocatie en vergaderlocatie heeft de beschikking over een professionele keuken van waaruit onze chef voor iedere gelegenheid een passend menu kan verzorgen, van een eenvoudige lunch, een prachtig buffet tot een uitgebreid diner. Ook biedt Theothorne catering aan, voor als u thuis met familie, vrienden en/of kennissen wilt genieten van een heerlijke lunch of van een smaakvol buffet. De kleinschaligheid van ons complex maakt dat wij u, Theothorne exclusief kunnen aanbieden, u bent deze dag onze enige gast!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Callunaplein 77 6951 CN Dieren

GPS:

52.0513527, 6.101172700000006

Telefoon: