TOBACCO Theater is een fris en industrieel vormgegeven verrassend grote locatie in de bekendste cultuur- en theaterstraat van Amsterdam: de Nes (tot 250 sitting dinner) Een mooi affiche voor uw evenement! U straalt hiermee durf, creativiteit en de groot stedelijkheid van Amsterdam uit! Vanaf het Centraal Station loopt u binnen vijftien minuten naar de Nes. Parkeergarages op zeer korte afstand (o.a. Bijenkorf en Stopera) maar ook rondvaartboten en trams stoppen op 50 meter van ons theater! Geweldig ook voor buitenlandse gasten om de combinatie te maken van een rondvaart en een internationaal Theaterdiner. We zijn hiermee uniek in Amsterdam! Dat is de Nes , dat is TOBACCO Theater!

Theater Diners op maat

Speciaal voor het TOBACCO Theater zijn er prachtige, theatrale dinershows opgezet. Een bijzondere mix van top entertainment, fantastisch eten en mooie wijnen. Ook zeer geschikt voor buitenlandse groepen. Palazzo voor uw eigen groep, uw eigen locatie, even goede acts en een sterren diner van onze eigen chef Antoine Hermans!

U kunt het TOBACCO Theater in zijn geheel afhuren voor uw event, maar ook een combinatie van de verschillende ruimtes is mogelijk.

B(ez)oekers: CosmoPolitan 30 jaar – De Bijenkorf – EDMMedia – Flincke Jongens – Nuit Blanche – Grundfos – Bring your own Beamer – Rituals – Microsoft – Putting on the Ritz – Voix de Ville – CORIO – Sara Lee – DNB – Hotel L’Europe – e.v.a.

TOBACCO heeft 9 zalen

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-