Training & Vergaderhotel De Bosrand ligt op de grens van de Veluwe en biedt ongekende mogelijkheden! Aan de rand van het Edese bos vindt u rust, natuur, cultuur en vele bezienswaardigheden. Fietstocht, een weekendje weg, één- of meerdaagse cursussen, congres, trainingen, bruiloft of feestavond? Bij Training & Vergaderhotel De Bosrand bent u van harte welkom!

De Bosrand heeft 44 hotelkamers, 8 vergaderzalen (waarvan er drie beschikken over een digitaal schoolbord), een restaurant, een wintertuin, een groot buitenterras grenzend aan het mooie park en een gezellige bar. Ook is er volop gratis parkeergelegenheid rond het hotel. Alles onder een dak!

Neemt u bij mooi weer vooral plaats op ons riante terras, met uitkijk op ons prachtige park. U kunt er uitgebreid ontbijten of lunchen, genieten van een borrel of lekker dineren. In het hotel is een internetcafé aanwezig, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Ook beschikt het hotel over gratis WIFI.

Voor feestelijke bijeenkomsten bieden wij diverse arrangementen aan. Een garantie voor een gezellige avond met familie, vrienden of collega’s. Graag bieden wij u een offerte op maat aan. Voor meer informatie belt of mailt u: 0318-650150, info@debosrand.com

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Training & Vergaderhotel De Bosrand.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Bosrand 28 6718 ZN Ede

GPS:

52.0514939, 5.682350000000042

Telefoon: