Het theater dat zich al meer dan 90 jaar de mooiste bioscoop van Nederland mag noemen. Tuschinski heeft altijd de functie als premièretheater en –bioscoop gehad. Het is echter ook uitstekend te gebruiken voor: productpresentaties, congressen, modeshows, bedrijfsfeesten en concerten. Het theater beschikt over 6 zalen waarvan de kleinste een capaciteit heeft van 105 stoelen en de grootse 787 stoelen.

Op 28 oktober 1921 openden de deuren van het Tuschinski Theater, het meest luxieuze filmtheater wat Nederland ooit gekend heeft. De bezoekers liepen over het hoogpolige tapijten een bont gedecoreerde sprookjeswereld binnen. Abraham Tuschinski liet door topkunstenaars alle stijlen waar hij van hield in het gebouw verwerken. Tegenwoordig is het Pathé Tuschinski theater nog steeds in gebruik als filmtheater maar is haar weelderige interieur ook decor van grote en kleine evenementen, van een intiem diner tot een grootschalig congres.

De unieke foyer en de vipruimte zijn zeer geschikt voor het houden van recepties die uitgebreid kunnen worden met buffetten en sitdown dinners. Ook behoren evenementen in combinatie met films, live opgenomen opera’s, balletvoorstellingen en nog veel meer tot de mogelijkheden. Voor het houden van grote congressen is zaal 1 zeer geschikt. Alle faciliteiten zijn standaard aanwezig: stoelen, podia, garderobes, digitale projectoren en een groot projectiescherm. Aankleding heeft u niet nodig. Het theater heeft een art deco uitstraling waardoor uw evenement een kleurijk geheel vormt.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Reguliersbreestraat 26-34 1017 CN Amsterdam

GPS:

52.3665197, 4.894644400000061

Telefoon: