Van der Valk Hotel Amersfoort A1 is een luxe viersterrenhotel in Amersfoort met gratis draadloos internet en gratis parkeerfaciliteiten direct gelegen aan de A1.

Vergaderen op hoog niveau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vergaderzalen bevinden zich op de zevende etage en bieden een uniek uitzicht over Amersfoort.
Wij beschikken over acht moderne vergaderzalen, die allen voorzien zijn van daglicht, een beamer of smart tv, airconditioning en hebben de mogelijkheid volledig verduisterd te worden. Tevens is er in het gehele hotel gratis draadloos internet aanwezig en bieden wij 125 parkeerplaatsen waar u als gast vrij gebruik van mag maken.
Buiten de zaal bevindt zich een luxe koffie machine waarmee u heerlijke koffie of cappuccino maakt. Tevens staan er gevulde minibars met diverse frisdranken en Valk water.

In het restaurant kunt u tijdens uw break genieten van het Live Cooking lunchbuffet. Het Live Cooking lunchbuffet wordt geserveerd vanaf 16 personen en biedt een scala aan vers gebakken broodjes, verschillende soorten warm en koud beleg en heerlijke salades. Tevens beschikt het restaurant over een sfeervolle bar waar u na afloop van uw bijeenkomst heerlijk kunt ontspannen met een hapje en drankje.

Verder telt het hotel 140 kamers, allen voorzien van hedendaags comfort zoals: gratis internet, senseo koffie apparaat, interactieve televisie, telefoon en een kluisje. De hotelkamers zijn voorzien van een comfortabele badkamer met stortdouche of luxe jacuzzi.

Hotel van der Valk Amersfoort – A1 is gespecialiseerd in zowel zakelijke als feestelijke ontmoetingen. Bij ons kunt u uitstekend terecht met zowel grote als kleine gezelschappen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-