Hotel Cuijk-Nijmegen is één ontwikkeling van Van der Valk Hotels en restaurants, centraal gelegen aan de A73 op een steenworp afstand van de stad Nijmegen. U bent als gast van harte welkom om te gaan genieten van hetgeen wij u allemaal in dit luxe 4* hotel kunnen bieden.

Zodra u de royale lobby hebt betreden, laat het gevoel van rust en luxe u waarschijnlijk niet meer los. Ons sfeervolle viersterren hotel is dan ook ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt. En dat merkt u. Aan de rustgevende kleuren. Aan de ruime kamers, vaak met uitzicht over de landerijen van Cuijk. En aan de 13 multifunctionele zalen die onze vele zakelijke gasten optimaal faciliteren.

Hotel Cuijk centraal gelegen aan de A73 op een steenworp afstand van Nijmegen, biedt ook culinaire ontdekkingsreizigers de kans om te genieten. In het sfeervolle restaurant kiest u uit een royale hoeveelheid smakelijke gerechten, Wilt u zich na het eten nog even ontspannen? Neem dan plaats in de comfortabele brasserie, of kies voor naborrelen ons trendy Grand Café! Hotel Cuijk-Nijmegen is, kortom, de ideale uitvalsbasis voor zakelijke en particuliere genieters.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Raamweg 10 5431 NH Cuijk

GPS:

51.7355151, 5.847720699999968

Telefoon: