Van der Valk Hotel Vught is eenvoudig te bereiken via de A2 en de A59. Het centrum van s’-Hertogenbosch is op slechts 3 km afstand te bereiken. Ook  bevindt zich in de buurt natuurgebied Het Bossche Broek,  een laaggelegen grasland aan de zuidkant van de binnenstad van s’-Hertogenbosch. Dit maakt Van Der Valk Hotel Vught de ideale locatie voor bijeenkomsten, vergaderingen of andere evenementen.

Van Der Valk Hotel Vught biedt u een keuze uit maar liefst 15 multifunctionele zalen. Stuk voor stuk stijlvol ingericht en geschikt voor diverse doeleinden, uiteenlopend van een boardroom voor 2 personen tot grotere partijen tot 300 personen zoals bruiloften, jubileumfeesten, conferenties, lezingen en beurzen. U kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Daarnaast kunt u gedurende het verblijf gratis gebruik maken van WiFi. Al onze zalen zijn voorzien van comfortabele tafels en stoelen, daglicht en airconditioning.

Wij doen er alles aan om uw evenement  naar wens te laten verlopen. Onze eventmanager neemt dan ook graag  al uw persoonlijke wensen van tevoren met u door. Of het nu om een vergadering, congres, feestavond, diner of bruiloft gaat, wij organiseren het graag met en voor u. kijk hier op onze site 

 

 

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Bosscheweg 2 5261 AA Vught

GPS:

51.6697514, 5.293168