Het gezellige 4-sterren Van der Valk Hotel Tiel ligt in de stad Tiel in de prachtige Betuwe. Dé locatie voor uw zakelijke en uw feestelijke evenementen.
Onze centrale ligging, 4 boardrooms en 1 vergaderzaal tot 100 personen bieden voor elke vergadering de perfecte locatie.
Het hotel ligt op een bedrijventerrein in de buurt van belangrijke uitvalswegen, heeft uitstekende vervoersverbindingen en is gemakkelijk bereikbaar vanaf vele belangrijke plaatsen in Nederland.
Het biedt een geweldige locatie om bijeenkomsten te organiseren. U kunt profiteren van uitgestrekte gratis parkeergelegenheid en WiFi internetdiensten.

Het hotel beschikt over 101 hotelkamers in diverse kamertypen. Alle kamers zijn voorzien van de gewenste faciliteiten voor een comfortabel en optimaal verblijf. In ons sfeervolle restaurant met aangrenzend terras en bar kunt u genieten van diverse gerechten. Het restaurant of de sushibar is de ideale plek om uw bijeenkomst te beginnen of te eindigen met een hapje en een drankje. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van Hotel Tiel. Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Natuurlijk bespreken we graag uw wensen in een persoonlijk gesprek.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-