Dit multifunctionele, karakteristieke gebouw leent zich bij uitstek voor workshops, presentaties en evenementen. En of het nu gaat om een modeshow, een vergadering, een tentoonstelling, een brainstormsessie of een meerdaags event voor duizenden bezoekers: hier kan alles! Bij alle evenementen die we organiseren staan professionaliteit, creativiteit en service voorop. De locatie is van zichzelf al bijzonder; wij maken de evenementen exclusief.

Sinds 1983 is de fabriek een rijksmonument. In 2000, na het vertrek van het bedrijf Van Nelle, is het complex volledig herontwikkeld, zonder haar allure te verliezen. Al vanaf de bouw staan Licht, Lucht en Ruimte centraal en dat is in de hele fabriek nog steeds merkbaar! Waar voorheen koffie, thee en tabak verwerkt werden is nu 10.000 m2 in gebruik voor bedrijfsevenementen, beurzen, vergaderingen en congressen. In totaal zijn er maar liefst 12 verschillende ruimtes die zich lenen voor evenementen. En dat maakt de locatie geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 5.000 personen.

De Van Nelle Ontwerpfabriek hecht veel waarde aan duurzaamheid. Onlangs heeft de Van Nelle Ontwerpfabriek het A-label voor duurzaam monumentenbeheer ontvangen van de Rijksgebouwendienst van het ministerie van VROM. Daarnaast behoren wij tot een select aantal evenementenlocaties in het bezit van de Gouden Green Key; hét internationale keurmerk voor milieuzorg in de recreatiebranche.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Van Nelleweg 1 3044 BC Rotterdam

GPS:

51.9232397, 4.433419700000059

Telefoon:
E-mail:
Internet: