De Brasserie
Bij binnenkomst in onze brasserie waant u zich in een heerlijk ontspannen sfeer midden in de natuur. De uitgelegen gelegenheid en ruimte om in een ontspannen sfeer met kleinere groepen (tot 30 personen) klein en informeel te vergaderen, maar ook voor buisness lunches.

Boszicht
Deze locatie is ideaal voor uw vergadering, een zakenlunch of borrel. Alle voorzieningen voor een professionele presentatie of bijeenkomst zijn aanwezig, zoals een projectiescherm en een beamer. Zaal Boszicht biedt ruimte voor maximaal 150 personen. Ook deze ruimte heeft dezelfde rustgevende en natuurlijke uitstraling als het overige interieur. Daarmee is deze ruimte dan ook een droomlocatie voor iedere aangelegenheid.

‘t Buitenhuys
Naast onze brasserie hebben wij één van de hangars omgetoverd tot de prachtige ruimte ’t Buitenhuys. De hangaar was vroeger eigendom van defensie en is zoveel mogelijk in zijn oude staat gelaten waardoor, ondanks de industriële constructie, een bijzondere warme sfeer is gecreëerd. Deze ruimte heeft een capaciteit van maximaal 500 personen en is daarom ideaal voor de grotere bedrijfsbijeenkomsten.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Sonseweg 39 5681 BH Best

GPS:

51.5158196, 5.442436300000054

Telefoon: