Vergaderen in Rotterdam bij Pompgebouw de Esch

Pompgebouw de Esch is een rijksmonument en was ooit eigendom van de Rotterdamse drinkwaterleiding. Het heeft een prachtige monumentale buitenkant en van binnen ziet het er ook piekfijn uit. Het gebouw ademt nu een combinatie van moderniteit en historie. Het ligt bovendien ook erg mooi, vlakbij een oude watertoren. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een zakelijke bijeenkomst, borrel of ander evenement in stijl en op niveau.

De Paleiszaal is de centrale ruimte. Hier ligt een schitterende marmeren vloer en er is een heuse sterrenhemel en gewelven. Een zakelijke bijeenkomst organiseren kan in deze imposante omgeving met een gezelschap van 25 tot 225 personen. De maximale capaciteit van de gehele locatie is 750 personen. De kleinere vergaderruimtes zijn te gebruiken vanaf 10 personen.

Ook op culinair gebied zul je niets tekort komen. Op speelse en vakkundige wijze kun je hier genieten van een lunch, diner, buffet of informeel walking-dinner.

Vergaderen, presenteren, trainingen, workshops, lezingen, borrelen, lunchen, dineren, etc. Mocht je tijdens de dag of na het diner nog een activiteit ter onderbreking van het zakelijke willen, kan de locatie dit ook voor je regelen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Rijnwaterstraat 11 3063 HC Rotterdam

GPS:

51.9133389, 4.521114000000011

Telefoon: