Ongestoord  vergaderen in een inspirende omgeving; vanuit de comfortabele ruimte kijkt u uit over de weilanden. Vergaderen, brainstormsessies, trainingen, teambuilding, overnachten, het is allemaal mogelijk. Onze locatie beschikt over meerdere ruimtes zodat het werken in subgroepen tot de mogelijkheden behoort. Vergaderlocatie “de Baeckerij” is een onderdeel van vakantieboerderij “d’n Hooiberg”.

De ruimte is van alle gemakken voorzien en beschikt over internet, flip-over, overheadprojector en beamer. Verder is er modern sanitair, een garderobe en een keukentje met een agacooker. De vergaderruimte straalt veel rust en comfort uit, dit is mede te danken aan de authentieke details die bewaard zijn gebleven, het vele natuurlijke licht, de grote openslaande deuren naar het terras en het comfortabele meubilair.

Gelegen in het buitengebied van het Brabantse dorpje Vorstenbosch. Op 4 km afstand van de dorpen Uden en Veghel en binnen 5 minuten te bereiken vanaf de A50. Vergaderlocatie “de Baeckerij” dateert uit 1938, het gebouw had in die tijd een belangrijke functie. De was werd er gekookt, het voer voor de varkens werd er gemaakt, er werd brood gebakken en hammen gerookt. Na een grondige verbouwing doet het nu dienst als vergaderruimte.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Scheiweg 7 5476 VV Vorstenbosch

GPS:

51.6509792, 5.568472299999939

Telefoon: