Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt op een unieke, bosrijke plek van het Landgoed Linschoten vlakbij Woerden.

Karin (gastvrouw/eigenaar) neemt u en uw team alle zorg uit handen. Deskundig, persoonlijk en met aandacht voor detail. Er zijn 2 vergaderlocaties: Het Kaashuis (6 personen) en De Hooizolder (12 personen).

De Louisehoeve is een goed verstopt pareltje in het groene hart van de Randstad. Een oase van rust op steenworp afstand van de A12. De historische boerderij werd in 2013 door Jaap en Karin verbouwd, waarbij de liefde voor details uit het verleden een prachtige synergie moest vormen met moderne functionaliteit. Het resultaat verblufte iedereen.

Vergaderplaats Louisehoeve bevindt zich op de zolder van de voormalige veestal die behoort tot Hofstede Louisehoeve, onderdeel van Landgoed Linschoten. Dit maakt de vergaderlocatie een uniek plekje in het landelijke in Linschoten waar men volledig omringd door natuur met elkaar in gesprek kan gaan.

 Vergaderplaats Louisehoeve is het initiatief van Karin Peperkamp, bedrijfstrainer en –coach, die de jarenlange droom koesterde om een eigen plek te creëren waar rust en ruimte de mogelijkheid tot reflectie zouden bieden. “De droom voor een eigen vergaderlocatie begon in de tijd dat ik tig trainingen gaf aan grote organisaties. Meetings in het bedrijfspand zelf belemmeren vaak de creativiteit en focus. Je miste de rustgevende kracht van off-site vergaderen.

Vergaderlocatie Louisehoeve biedt, niet alleen een rustgevende en inspirerende plek om te vergaderen of trainen, maar ook de mogelijkheid om de expertise van Peperkamp in te roepen. Vanuit haar ervaring met ondernemerschap, trainingen, coaching en het omzetten van doelen in daadkracht, ondersteunt zij groepen met hun traject.

Adres

Ons adres:

Haardijk 12 3461AB Linschoten

GPS:

52.0618635, 4.8979964999999765

Telefoon: