Vergaderen in Nieuwegein
Vergaderen op een externe locatie heeft vele voordelen, wijnfort Jutphaas ligt optimaal in het centrum van Nederland, verscholen in een groene oase te Jutphaas. In de beslotenheid van het fort is vertrouwelijkheid gegarandeerd. Bijeenkomsten tot ca 75 personen worden een succes door uitstekende audio visuele middelen zoals perfecte audio installatie, beeldschermen en uiteraard een snelle wifi verbinding in alle ruimten van het fort.

  • Fantastische locatie in historisch fort
  • Centrale ligging in Nieuwegein (omgeving Utrecht)
  • Gratis draadloos internet in alle ruimtes (WiFi)
  • Uitstekende audio installatie
  • Voldoende parkeermogelijkheden

Vergaderruimte Nieuwegein
Wijnfort Jutphaas biedt twee zalen ter beschikking als vergaderruimte, met een maximale capaciteit van 75 personen. Dankzij de diverse opstellingen zijn de vergaderruimtes geschikt voor iedere gelegenheid. Het vergaderarrangement is standaard uitgerust met flipover, beamer + scherm en tv schermen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het fort.
Bijzondere vergaderlocatie Nieuwegein
Vergaderen in een eeuwenoud fort, midden in Nederland. Deze bijzondere vergaderlocatie is gebouwd in 1820, en diende lange tijd als fort van de Hollandse waterlinie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het bezet door de Duitsers, die het gebruikten als zend- en ontvangststation. Inmiddels is het omgebouwd tot wijnhandel, trouwlocatie, feestlocatie en vergaderlocatie. Vergaderen op een unieke vergaderlocatie met een enorme historie bij Wijnfort Jutphaas

Vergaderarrangementen
We bieden verschillende arrangementen aan voor koffie, lunch en diner. Na het vergaderen kunt u genieten van een bijzondere wijnproeverij onder leiding van een van onze vinologen. Daarnaast bieden wij een kookworkshop arrangement aan. U bepaalt wie de kok is, we hebben de beschikking over verschillende niveaus. Uw vergadering wordt dan wel heel bijzonder afgesloten.
Wij verzorgen op aanvraag overnachtingen in Hotel Houten of het Mercure hotel beide op minder dan 15 autominuten, inclusief het vervoer vice versa. Voor uw eigen auto is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Aantal zalen:

Twee zalen (extra: keuken, wijnkelder en bar)

Minimum en maximum aantal personen:

ca 75 personen

Nieuwegein

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-