In het World Forum worden beslissingen genomen die van invloed zijn op de wereld. Zoals bij conferenties van het International Criminal Court (ICC) en The Hague International Model United Nations (THIMUN). Soms maken persoonlijke ontmoetingen op kleinere schaal het verschil. Bjvoorbeeld een verhelderend gesprek met collega’s op een corporate bijeenkomst of samen genieten van een cultureel evenement als The Hague Jazz. Elke ontmoeting in het World Forum is een bijzondere gebeurtenis, die uw blik op de wereld kan veranderen. Events that shape the world!

De combinatie van een multifunctioneel auditorium/theater en diverse break out ruimtes maakt het World Forum de perfecte locatie voor elk type evenement. Het World Forum heeft de ruimte om vijfduizend bezoekers tegelijk te ontvangen, maar kan uw evenement ook een intiem en persoonlijk karakter geven. Het is zelfs mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen wensen en uitstraling. Het World Forum is onderscheidend op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al onze activiteiten zijn ondergebracht in het “Ethical Program”. Onze Green Events Checklist is een handig instrument voor de meeting planner om de bijeenkomst nog groener te maken.

Het World Forum beschikt over 20 zalen, waaronder een auditorium, banquetzalen, workshopruimtes en foyers. Dit maakt het World Forum geschikt voor een zakelijke bijeenkomst van 10 personen tot een cultureel festival met 23.000 bezoekers per dag. Het World Forum is ook ideaal voor werkconferenties, productpresentaties en personeelsfeesten. Het World Forum Theater is de grootse theaterzaal van Nederland, welke plaats biedt aan maximaal 2161 personen. Het World Forum biedt exclusiviteit en kan volledig getransformeerd worden naar de wensen van de opdrachtgever. Samen met onze vakkundige partners zorgen wij dat uw congres of evenement een succes wordt. Het World Forum biedt zo een uiterst complete congresaccommodatie op een unieke locatie. De parkeergarage biedt op ieder moment van de dag veilige en overdekte parkeergelegenheid. Gebruikers kunnen betalen met alle moderne elektronische betalingsmiddelen, maar uiteraard is het ook mogelijk congresgangers `vrij uitrijden` te bieden.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Churchillplein 10 2517 JW Den Haag

GPS:

52.0931467, 4.283426400000053

Telefoon: