Your Meeting beschikt over vier vergaderzalen, een videokamer, boardroom en een executive-room. Alle vergaderzalen zijn in ruime mate voorzien van daglicht, airconditioning en aan de zonzijde screens. Alle zalen beschikken over een projectiescherm, daarnaast zijn de drie grote zalen en de Boardroom standaard voorzien van een beamer. Ook kunt u in alle vergaderruimtes gebruik maken van ons (draadloos) Internet.

De vergaderzalen komen allen samen in de moderne ontvangstruimte welke naast heerlijke loungestoelen is voorzien van een koffiecorner en een koelkast met water en frisdrank. De koffiecorner biedt uw gasten gedurende de bijeenkomst op ieder gewenst moment verse koffie, cappuccino, espresso of thee. De ontvangstruimte biedt daarnaast door middel van een voetbalspel en een balkon met uitzicht op de weilanden mogelijkheid voor uw gasten om de gedachten even te verzetten.

Your Meeting stelt u in de gelegenheid om uw vergadering op maat te maken. Wij overleggen graag met u over uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan dan voor u kijken wat we nog meer voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of een keer langskomen om de zalen te bekijken, ook dat is bij ons mogelijk. Belt u ons voor het maken van een afspraak dan zorgen wij dat er verse koffie klaarstaat.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Dr. Van Wiechenweg 14 8025 BZ Zwolle

GPS:

52.506711, 6.128269199999977

Telefoon: