Welkom bij Zuiver! Deze unieke en goed bereikbare vergaderlocatie in Amsterdam-Zuid beschikt over alle elementen voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen en op maat gemaakte bijeenkomsten tot aansluitende (teambuilding) evenementen en de mogelijkheid tot overnachten. Prachtig gelegen aan het Amsterdamse Bos met parkeerplaatsen voor de deur!

Van inspiratie tot prestatie
Aan de rand van het Amsterdamse Bos, nabij de Zuidas en Amsterdam Rai, vindt u Spa Sport Hotel Zuiver: een gloednieuwe en unieke vergaderlocatie in Amsterdam. In de 4 verschillende vergaderzalen, voor groepen van 2 tot 80 personen, waant u zich in werkelijke bossferen. En dat op slechts 10 minuten van het centrum van Amsterdam! Vergaderarrangementen met gezamenlijke ontbijtsessies, gezonde lunches, heerlijke diners met seizoensgebonden producten of een biologisch buffet, Zuiver maakt het allemaal mogelijk. Evenals een bedrijfsborrel in een gepaste setting.
Tevens biedt deze bijzondere business locatie in Amsterdam de mogelijkheid uw zakelijke bijeenkomst een extra dimensie te geven met een vergadering op maat. Denk aan vergaderen gecombineerd met een voedingsworkshop, een sportieve tennisclinic of trek er op uit voor teambuilding in de omringende natuur. De ervaren Event Coördinatoren van Zuiver denken graag mee om uw doelstellingen te realiseren. De 31 luxe kamers en suites van het moderne hotel, allen voorzien van een luxe regendouche, gratis Wi-Fi en andere wensbare faciliteiten, brengen u en uw zakenrelaties optimaal comfort voor een meerdaags verblijf. Parkeergelegenheid bevindt zich tot slot voor de deur.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Koenenkade 8 1081 KH Amsterdam

GPS:

52.3315847, 4.85330799999997

Telefoon: